+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Stambeni objekat / Breka / 210 m2 / Garaža

1.500 KM /mjesečno

Dodaci

  • alarm
  • balkon
  • klima
  • parking

Detalji

ON TIME Agencija za nekretnine izdaje dio stambenog objekta na tri etaže u Sarajevu / Breka / Himze Polovine / 210 m2 / Parking.

SADRŽAJ: Izdaje se potpuno namješten dio stambenog objekta na tri etaže sa posebnim ulazom, površine 210 m2, u naselju Breka, ul. Himze polovine.

Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, četiri spavaće sobe, dva kupatila, predsoblja i dva balkona, a etaže su povezane unutrašnjim stubištem.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Objekat je orijentisan trostrano, što ga čini svijetlim tokom sunčanih dana.

Ispred objekta se nalazi parking prostor tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

STANDARD: Grijanje je plinsko etažno; vanjska PVC stolarija; unutrašnja drvena stolarija; podni dijelovi su laminat i keramika; stubište je obloženo keramikom; ulazna vrata su PVC, alamni sistem zaštite; sigurnosne metalne rešetke..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u mirnom i sunčanom dijelu ulice Himze Polovine u naselju Breka, općina Centar. Naselje odiše mirnom atmosferom, bez velike buke, što pruža uslove za ugodan i relaksirajući svakodnevni boravak.
U neposrednoj blizini zgrade nalaze se razni poslovno-prodajni objekti. Svi potrebni sadržaji su u blizini i lahko dostupni.

CIJENA: 1.500 KM / mjesečno + režije.

Stan se izdaje izključivo na duži vremenski period. Uslov najma je depozit u iznosu jedne mjesečne kirije.

Depozit:
Depozit je određena suma novca kojom se zakupodavac osigurava da će nekretnina biti vraćena u prvobitno stanje. U slučaju da se nakon izlaska zakupca, stan vratio u prvobitno stanje i da su izmireni svi režijski troškovi, zakupcu se vraća depozit, a u slučajevima kada stan nije vraćen u prvobitno stanje, zakupodavac ima pravo da zadrži dio depozita ili cijeli iznos, ako su potrebni veći radovi ili nisu plaćeni računi.

  • ID: 16565
  • Objavljeno: 05/02/2023
  • Posljednje ažuriranje: 12/02/2023
  • Prikazi: 153

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.