+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Apartman / Jahorina / NOVOGRADNJA / USELJIVO

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

  • balkon
  • Lift

Detalji

NOVOGRADNJA USELJIVA! Savršen i planinski ugođaj na Jahorini! Fantastični apartmani vrhunske kvalitete u stambenom objektu!

Sadržaj:

Prodaju se apartmani, površina od 45,50 m2, 52,05 m2 i 69,50 m2 u novoizgrađenom stambenom objektu, smještenom u srcu planine Jahorina uz novoizgrađenu ski žičaru.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Apartman površine 45,50 m2 se nalazi u prizemlju lamele 2 i sastoji od dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.

Apartman površine 52,05 m2 se nalazi na prvom spratu lamele 2 i sastoji od dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, predsoblja i dva balkona.

Apartman površine 69,50 m2 se nalazi na drugom spratu lamele 4 i sastoji od dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, predsoblja i dva balkona.

 

DOSTUPNE KVADRATURE APARTMANA

Apartman A1 ( JEDNOIPOSOBAN )– površine 45,50 m2 – Lamela 2 (dostupan na 1. spratu), sa pogledom stazu i šumu,,

Apartman A2 ( JEDNOIPOSOBAN )– površine 52,05 m2 – Lamela 2 (dostupan u prizemlju), sa pogledom stazu i šumu,,

Apartman A3 ( DVOIPOSOBAN )– površine 69,50 m2 – Lamela 4 (dostupan na 2. spratu), sa pogledom stazu i šumu,

Standard gradnje:

–   Prvoklasni hrastov parket;

–   Vrhunska Termo izolacija (Termo blok i vuna);

–   Blindirana ulazna vrata;

–   Grijanje na konvektore sa Smart mobilnom App Android i IOS;

–   Kompletno opremljena kupatila;

–   Kompletno opremljena kuhinja;

–   Vanjska stolarija kombinacija Drvo-Alu sa duplom termopan zvučnom izolacijom i LOW-e staklima;

–   Apartman posjeduje dimnjak za Kamin kako bi upotpunili planinski užitak.

Ovaj kompleks uz hotel od 5* U sklopu apartmanskog naselja moći će te pronaći sve potrebno za Vaš savršeni ambijent kao i sve potrebne stvari za relaksaciju i rekreaciju:
Restoran, Kafe Bar, Hotel, Teretana, Spa i Wellnes, Bazen, Sale za sastanke, Sauna, dječije igraonice i još mnogo toga.

Uz sami resort se nalazi ski staza koja je povezana sa drugim stazama i ski lift sa rasvjetom, sistemom vještačkog osnježivanja kao i poligon za djecu.

Apartmani su završeni i useljivi, a kompletan završetak građevinskih radova u objektu je planiran krajem u augustu 2022 godine.

Uz apartmane su projektovanje i skijašnice koje se dodatno kupuju, kada je u pitanju parking prostor dovoljan broj parking mjesta obezbjeđen vlasnicima i posjetiocima uz opciju iznajmljivanja ili kupovine po želji kupca projektovan na -1 podzemnoj etaži Resorta.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u srcu planinskog Centra u neposrednoj blizini ski staze. Resort teritorijalno pripada opštini Trnovo i smješten je u naselju Obućina Bare, u neposrednoj blizini naselja Šator.

Nalazi se na nadmorskoj visini od 1595 m, okružen gustim zimzelenim rastinjem. Udaljen je 29 km od srca Sarajeva, te 32 km od najbližeg Međunarodnog aerodroma. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Jahorina poznata.

 

CIJENA: NA UPIT.

  • ID: 14693
  • Objavljeno: 07/05/2022
  • Posljednje ažuriranje: 07/05/2022
  • Prikazi: 393

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.