+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Apartman u novogradnji, Jahorina, 42 m2

Kontaktirajte nas za cijenu

Detalji

Prodaje se apartman u novogradnji, površine 42 m2. Mogućnost izabira spratnosti apartmana od 1. do 3. sprata, nove stambene zgrade, smještene u naselju Šator, u srcu planine Jahorina.

Apartman se sastoji od dnevnog boravna u spoju sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i predsoblja.


Standard gradnje:

– Prvoklasni hrastov parket;
– Vrhunska Termo izolacija (Termo blok i vuna);
– Blindirana ulazna vrata;
– Grijanje na konvektore sa Smart mobilnom App Android i IOS;
– Kompletno opremljeno kupatilo i kuhinja;
– Vanjska stolarija kombinacija Drvo-Alu sa duplom termopan zvučnom izolacijom i LOW-e staklima;
– Apartman posjeduje dimnjak za Kamin kako bi upotpunili planinski užitak.

U sklopu apartmanskog naselja moći će te pronaći sve potrebno za Vaš savršeni ambijent kao i sve potrebne stvari za relaksaciju i rekreaciju:
Restoran, Kafe Bar, Hotel, Teretana, Spa i Wellnes, Bazen, Sale za sastanke, Sauna, dječije igraonice i još mnogo toga.
Uz sami resort se nalazi ski staza koja je povezana sa drugim stazama i ski lift sa rasvjetom, sistemom vještačkog osnježivanja kao i poligon za djecu.

Završetkom građevinskih radova je planiran krajem 2021 godine.

Uz apartmane su projektovanje i skijašnice koje se dodatno kupuju, kada je u pitanju parking prostor dovoljan broj parking mjesta obezbjeđen vlasnicima i posjetiocima uz opciju iznajmljivanja ili kupovine po želji kupca projektovan na -1 podzemnoj etaži Resorta.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u srcu planinskog Centra u neposrednoj blizini ski staze. Resort teritorijalno pripada opštini Trnovo i smješten je u naselju Obućina Bare, u neposrednoj blizini naselja Šator.

Nalazi se na nadmorskoj visini od 1595 m, okružen gustim zimzelenim rastinjem. Udaljen je 29 km od srca Sarajeva, te 32 km od najbližeg Međunarodnog aerodroma. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Jahorina poznata.

CIJENA: PO DOGOVORU

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prilozi

  • ID: 11038
  • Objavljeno: 13/04/2021
  • Posljednje ažuriranje: 08/11/2022
  • Prikazi: 394

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.