+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Novogradnja, Apartman, Bjelašnica, 55,45 m2, + garaža i skijašnica

Dodaci

  • garaža
  • interfon
  • Lift
  • lođa
  • skijašnica

Detalji

Prodaje se nov apartman, sa garažom i skijašnicom. Apartman je površine 55,48 m2, nalazi na 1. spratu, poziciono 4 sprat od ukupno 6 sprata, stambene zgrade, smještene u Babinom Dolu, na Bjelašnici, Općina Trnovo. Apartman je jednostrano orijentisan otvorenog pogleda prema skijalištu i sastoji od dnevnog boravka koji ima otvorenu komunikaciju sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, predsoblja, višenamjenskog prostora i lođe. Apartman se prodaje u završenom stanju, tačnije sve osim namještaja. U svim prostorijama apartmana osim kupatila se postavlja troslojni parket “Frischeis” hrast natur, debljine 14 mm, bijela parket lajsna h=6cm. Kupatila, zajedničke prostorije, holovi, stepeništa gress keramika “EGESERAMIK” I klase, ratificirana, debljine 10 mm, dimenzija od 30×60 do 60×120. Keramika na zidu kuhinje se ne ugrađuje, a završna faza podnih dijelova sa parketom je mjesec mart 2020. godine.

U apartmanu su postavljena protuprovalna ulazna vrata ZALMO, tip “SANA”, krilo vrata termo i zvučno izolovano, vatro i dimo otporna. Kvake i brava “CISA”. Sobna vrata su drvena visoko kvalitetna “ANS DRIVE”. Prvoklasni sanitarni uređaji u kupatilima proizvođaća Serel, tuš kada SLIM sa tuš kabinom kao “Kolpa san”. U objektu predviđeno etažno plinsko grijanje kao i priprema sanitarne vode putem “Vaillant” kondezacijskog plinskog bojlera i pločastih kompaktnih radijatora “Vaillant”. Upravljanje grijanjem preko sobnog termostata eRelax i mobilne aplikacije na telefonu. Priprema za ugradnju dodatnog električnog bojlera. Monofazni elektropriključak 4,2 kW za svaki apartman, trofazni dovod za mogućnost trofaznog priključka i eventualno povećanje snage zbog posebnih zahtjeva kupca. Audio interfonski sistem za komunikaciju i otvaranje ulaznih vrata objekta. Telefonska instalacija i instalacija za kablovsku TV za svaku sobu. Centralno i daljinsko očitavanje vodomjera za svaki apartman. Lift Schindler 3300, nosivosti 675 KG/9 osoba, brzina 1,6 m/s.

Apartman posjeduje garažno mjesto u objektu, te skijašnicu.

Apartmanski objekat se nalazi u prvom redu zgrada od staze, sa potpuno otvorenim pogledom. U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel „Han“, skijaška staza, šestosjed. Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica.

Cijena Apartmana 185.000 KM

Cijena garažnog mjesto 30.000 KM

Cijena skijašnice 10.000 KM

Video

  • ID: 6343
  • Objavljeno: 25/02/2020
  • Posljednje ažuriranje: 13/08/2020
  • Prikazi: 3037

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.