+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Apartman, Bjelašnica, NOVOGRADNJA

196.165 KM

Dodaci

  • Lift
  • ostava
  • parking

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastičan apartman vrhunske kvalitete u apartmansko hotelskom objektu PHOENIX na lijepoj lokaciji na Bjelašnici!!

OPIS NEKRETNINE:

Prodaje se fantastičan ne/opremljen apartman površine 35,37 m2 pozicioniran u prizemlju u novoizgrađenom apart hotelu PHOENIX, na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila i ulaznog hola.

Apartman kao i cijeli objekat su projektovani u savremenom arhitektonskom izražaju, zadržavajući planinski ugođaj, a prilagođeni uslovima koji vladaju na planini i primjereni modernom načinu korištenja.

Novi apart-hotel PHOENIX, na ulazu u Babin Do-Bjelašnica, na parceli od 1.636 m² ispod prilaznog puta Babinom Dolu, netto površine cca 4.813 m², čini zajedno sa sportskom dvoranom, administrativnim objektom te SPA centrom srce novoplaniranog Sportskog centra Bjelašnica. Za navedeno područje je izrađen detaljan urbanistički projekat te je projektovanje ovog objekta izvedeno u potpunosti u skladu sa smjernicama iz ovog Projekta i u skladu sa zadatim urbanističko-tehničkim uvjetima.

Ulaz je svakako obezbijeđen i osobama sa invaliditetom putem rampe i drugim olakšicama predviđenim zakonom za ovu grupu korisnika. Recepcija na ulazu usmjerava goste prema apartmanima ili drugim prostorima na višim etažama. U prizemlju se osim recepcije i tri apartmana te prostranog nacionalnog restorana sa kuhinjom nalaze još i skijašnice za sve korisnike prostora, sa zasebnim ulazom sa zadnje strane hotela, kancelarija uprave hotela te trafika. Posjetioci putem dva lifta i dva stepeništa komuniciraju vertikalno po objektu. Prvi sprat nudi veliki prelijepi prostor kafeterije sa izuzetnim pogledom na sjeverne i istočne padine Babinog Dola, obrasle crnogoričnom šumom kao i direktan pogled na sportska borilišta i terene Sportskog centra Bjelašnica.

STANDARD: Centralno grijanje (termoblok); Vanjska ALU stolarija; Unutrašnja drvena stolarija, Kvalitetni parket; Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju; Interfon; Automatski osigurači; Kablovska TV; Mjerač utroška vode; Lift..

PRODATO!!

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Apartman se nalazi u prizemlju u novoizgrađenom objektu hotela „Phoenix“ na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini hotela “Bjelašnica”.

  • ID: 19264
  • Objavljeno: 13/09/2023
  • Posljednje ažuriranje: 30/12/2023
  • Prikazi: 552

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.