+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Prodaja, Apartman, Bjelašnica, Apart-hotel Phoenix, NOVOGRADNJA

Kontaktirajte nas za cijenu

Dodaci

 • bazen
 • fitness centar
 • hotel
 • kuglana
 • lif
 • lobi
 • restoran
 • sportski teren
 • terasa

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastični Penthouse apartmani vrhunske kvalitete u apartmansko hotelskom objektu PHOENIX na lijepoj lokaciji na Bjelašnici!!

 

OPIS NEKRETNINE:

Prodaju se fantastični Penthouse apartmani površina 94m2, 95 m2 i 105m2 u novoizgrađenom apart hotelu PHOENIX, na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Apartmani se sastoje se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, terase, galerije sa dvije spavaće sobe i još jednog kupatila.

STANDARD: Grijanje „Vaillant“ plinski bojler sa WI-FI termostatom i daljinskim upravljanjem; Vanjska ALU stolarija (FEAL). Podizno klizni portal sa troslojnim staklom sa ispunom od argona; Višeslojni ljepljeni one-strip parket, uljen, hrast (XYLON); Keramičke pločice „Atlas Concorde“ i „Mirage“; Ulazna vrata ANS DRIVE (orahov furnir, unutrašnja bijeli PU lak); Interfon; Automatski osigurači; Kablovska TV; Lift..

Uz apartmane je moguće kupiti i ostavu u suterenu objekta. U ponudi su i garažna mjesta, kao i parking mjesta ispred samog objekta.

Apartmani kao i cijeli objekat su projektovani u savremenom arhitektonskom izražaju, zadržavajući planinski ugođaj, a prilagođeni uslovima koji vladaju na planini i primjereni modernom načinu korištenja.

Novi apart-hotel PHOENIX, na ulazu u Babin Do-Bjelašnica, na parceli od 1.636 m² ispod prilaznog puta Babinom Dolu, netto površine cca 4.813 m², čini zajedno sa sportskom dvoranom, administrativnim objektom te SPA centrom srce novoplaniranog Sportskog centra Bjelašnica. Za navedeno područje je izrađen detaljan urbanistički projekat te je projektovanje ovog objekta izvedeno u potpunosti u skladu sa smjernicama iz ovog Projekta i u skladu sa zadatim urbanističko-tehničkim uvjetima.

Ulaz je svakako obezbijeđen i osobama sa invaliditetom putem rampe i drugim olakšicama predviđenim zakonom za ovu grupu korisnika. Recepcija na ulazu usmjerava goste prema apartmanima ili drugim prostorima na višim etažama. U prizemlju se osim recepcije i tri apartmana te prostranog nacionalnog restorana sa kuhinjom nalaze još i skijašnice za sve korisnike prostora, sa zasebnim ulazom sa zadnje strane hotela, kancelarija uprave hotela te trafika. Posjetioci putem dva lifta i dva stepeništa komuniciraju vertikalno po objektu. Prvi sprat nudi veliki prelijepi prostor kafeterije sa izuzetnim pogledom na sjeverne i istočne padine Babinog Dola, obrasle crnogoričnom šumom kao i direktan pogled na sportska borilišta i terene Sportskog centra Bjelašnica.

 

CIJENA: NA UPIT.

 

NA NEKRETNINU SE NE PLAĆA POREZ NA PROMETOVANJE NEKRETNINE.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

 

LOKACIJA: Apartman se nalazi u prizemlju u novoizgrađenom objektu hotela „Phoenix“ na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini hotela “Bjelašnica”.

 • ID: 20666
 • Objavljeno: 26/11/2023
 • Posljednje ažuriranje: 27/11/2023
 • Prikazi: 289

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.