+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Apartman / Bjelašnica / 45,62 m2 / NOVOGRADNJA

177.918 KM

Dodaci

  • blindo vrata
  • Lift
  • lođa

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastični apartmani vrhunske kvalitete u stambenom objektu na lijepoj lokaciji na Bjelašnici!!

U sklopu novog sportskog kompleksa “Projekat Bjelašnica”, predstavljamo Vam stambeni objekat koji će biti urađen po najsavremenijim građevinskim standardima i naš temelj za povjerenje i zadovoljstvo cijenjenih kupaca.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Adnan Borovac  Mob/Viber/WhatsApp +387 62 215 807.

U neposrednoj blizini objekata prema regulacionom planu planirana je izgradnja nove žičare koja vodi do samog vrha olimpijske ljepotice.

Apartman (A1-1) pozicioniran na prvom spratu, površine 45,62 m2 se sastoji od ulaznog hola 2,86 m2, dnevnog boravka 11,57 m2, kuhinje i trpezarije 7,38 m2, spavaće sobe 14,07 m2, kupatila 5,76 m2 i lođe (5,31 m2*0,75%)=3,98m2.

Apartmani su izuzetno komforni, koji će zadovoljiti potrebe svih potencijalnih klijenata. Dodatno, ovaj jedinstveni tip apartmana pruža sasvim novu dimenziju života na Bjelašnici te su idealni za korištenje tokom cijele godine, a ne samo u zimskom periodu u toku sezone, obzirom da se u neposrednoj blizini nalaze mnogobrojni sportski sadržaji kao i poslovni kompleks u sklopu hotela „Phoenix“.

Uz apartmane je moguće kupiti i ostavu/skijašnicu u suterenu objekta. U ponudi su i garažna mjesta, kao i parking mjesta ispred samog objekta.

Projekat karakteriše izuzetno visok kvalitet gradnje, od čega možemo izdvojiti sljedeće:

–          fasada i Krov od renomiranog austrijskog proizvođača. Sistemsko rješenje sa termoizolacijom od mineralnih ploča i aluminijskih rombova;

–          zidovi sa opekom (cigleni blokovi) – 20cm;

–          vanjska PVC stolarija sa troslojnim staklom ispunjen argonom;

–          unutrašnja kvalitetna vrata sa okvirom od punog drveta;

–          višeslojni lamelni parket – hrast (mogućnost drugog izbora prema želji kupca);

–          vrhunska keramika prve klase;

–          sanitarije vrhunskog svjetskog proizvođača;

–          električno grijanje prema sistemu smart konvektora – Smart Home System, kontrola temperature preko smartphone uređaja i podnim grijanjem u kupatilu;

–          blindirana vrata sa metalnim okvirom sa sigurnosnom bravom;

–          video interfon;

–          zasebno brojilo za vodu;

–          opremljen telefonskim, kablovskim i interfonskim instalacijama;

–          lift nosivosti 8 osoba. Liftovi imaju pristup iz garaža;

–          led i evakuacijska panic rasvjeta u stubištu;

Svaki apartman ima vlastiti sat za električnu energiju i vodomjer.

Dodatna pogodnost za kupce je mogućnost kupovine garaže u suterenu objekta, vanjski parking i skijašnica.

Useljenje je predviđeno najkasnije do kraja 2023. godine.

PRVI SPRAT:

A1-1 ( JEDNOIPOSOBAN ) – površine 45,62 m2

CIJENA: 177.918 KM SA PDV-OM.

CIJENA UNUTRAŠNJEG GARAŽNOG MJESTA: 30.000 KM SA PDV-OM.

CIJENA VANJSKOG GARAŽNOG MJESTA: 15.000 KM SA PDV-OM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

LOKACIJA: Apartmani se nalaze u novom objektu, u sklopu poslovno sportskog kompleksa u “A” zoni olimpijske ljepotice Bjelašnice. Primarno je zapadno orijentisan, te će imati otvoren i direktan pogled na kompleks. Kompleks će se sastojati od sportsko rekreativnog centra i hotelskog sadržaja. Novi apart-hotel PHOENIX, na ulazu u Babin Do-Bjelašnica, ispod prilaznog puta Babinom Dolu, čini zajedno sa sportskom dvoranom, administrativnim objektom te SPA centrom srce novoplaniranog Sportskog centra Bjelašnica. U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel “Bjelašnica”, Hotel “Han”, skijaška staza, šestosjed.
Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi visokim sniježnim pokrivačem.

  • ID: 17597
  • Objavljeno: 27/04/2023
  • Posljednje ažuriranje: 19/07/2023
  • Prikazi: 150

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.