+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Apartman / Bjelašnica / 110,70 m2 / NOVOGRADNJA

249.075 KM

Dodaci

  • Lift

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastičan apartman vrhunske kvalitete u stambeno-poslovnom objektu na lijepoj lokaciji na Bjelašnici!!

U sklopu novog objekta predstavljamo Vam apartman u novogradnji, u objektu koji je urađen po najsavremenijim građevinskim standardima i naš temelj za povjerenje i zadovoljstvo cijenjenih kupaca.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Prodaje se apartman u novogradnji, površine 110,70 m2, u suterenu, poziciono na prvom spratu objekta odličnog kvaliteta gradnje.

Apartman se sastoji od dvije veće prostorije, toaleta, ostave i kupatila. S obzirom da je apartman visine 3,10m to potencijalnim kupcima ostavlja mogućnost da ga urede prema vlastitim željama i preferencijama.

Uz prostranu površinu i karakter predmetne nekretnine, apartman je moguće prilagoditi različitoj potrebi i namjeni poput pretvaranja nekretnine u smještaj sa kratkoročnim iznajmljivanjem soba tokom cijele godine čime bi se ostvario odličan povrat investicije.

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje objekta i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora uz izuzetno prihvatljivu cijenu, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

STANDARD: Termoizolaciona fasada; aluminijska vanjska stolarija marke “Feal” sa termoizolacionim staklima i mermernim klupicama; unutrašnja drvena stolarija vrhunske kvalitete; hrastov parket I klase debljine 2,2cm; grijanje na termo blok; električni protočni bojler..

LOKACIJA: Nekretnina se nalazi u novom objektu, u “A” zoni olimpijske ljepotice Bjelašnice. Primarno je istočno orijentisan, te ima otvoren i direktan pogled na sami vrh planine Bjelašnica. U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel “Bjelašnica”, Hotel “Han”, skijaška staza, šestosjed.

Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi visokim sniježnim pokrivačem.

CIJENA: 249.075 KM SA PDV-OM.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa komercijalnim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu.

  • ID: 16508
  • Objavljeno: 03/02/2023
  • Posljednje ažuriranje: 06/03/2023
  • Prikazi: 176

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.