+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

APARTMAN A12 / BJELAŠNICA / 76 / NOVOGRADNJA

Dodaci

  • blindo vrata
  • garaža
  • Lift
  • parking

Detalji

NOVOGRADNJA!  Fantastični apartmani vrhunske kvalitete u stambenom objektu na lijepoj lokaciji na Bjelašnici!!

U sklopu novog sportskog kompleksa “Projekat Bjelašnica”, predstavljamo Vam luksuzni stambeni objekat, koji će biti urađen po najsavremenijim građevinskim standardima i naš temelj za povjerenje i zadovoljstvo cijenjenih kupaca.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Nedim Hodžić  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 758 287.

Apartmani su smješteni u objektu najbližem do nove žičare koja je također planirana prema regulacionom planu i koja vodi do samog vrha olimpijske ljepotice.

Apartman (A12) površine 76 m2 pozicioniran na III spratu sa pogledom na kompleks, sastoji se od ulaznog hola 4,05 m2, dnevnog boravka u spoju sa kuhinjom i trpezarijom 30,12 m2, spavaće sobe 11,20 m2, spavaće sobe 11,21 m2, galerije 6,36 m2, kupatila 4,33 m2, kupatila 4,24 m2 i lođe (5,98×0,75) 4,49m2.

Apartmani su izuzetno komforni sa kvadraturama od 85 m2 pa sve do 24.8 m2, koji će zadovoljiti potrebe svih potencijalnih klijenata. Dodatno, ovaj jedinstveni tip apartmana pruža sasvim novu dimenziju života na Bjelašnici te su idealni za korištenje tokom cijele godine, a ne samo u zimskom periodu u toku sezone, obzirom da se u neposrednoj blizini nalaze mnogobrojni sportski sadržaji kao i poslovni kompleks u sklopu hotela „Phoenix“.

Apartmane karakteriše izrazito kvalitetna gradnja kao i moderni materijali završne obrade.

Uz apartmane je moguće kupiti i ostavu/skijašnicu u suterenu objekta. U ponudi su i garažna mjesta, kao i parking mjesta ispred samog objekta.

 

Projekat karakteriše izuzetno visok kvalitet gradnje, od čega možemo izdvojiti sljedeće:

–   fasada i Krov od renomiranog austrijskog proizvođača “Prefa”. Sistemsko rješenje sa termoizolacijom od mineralnih ploča i aluminijskih rombova;

–   zidovi sa opekom (cigleni blokovi) – 20cm;

–   vanjska PVC stolarija “Saplast”, profil VEKA, sa troslojnim staklom ispunjen argonom, kao i četverostepeno otvaranje fasadnih pozicija koje pruža poseban nivo konfora;

–   unutrašnja furnirana vrata sa okvirom od punog drveta;

–   višeslojni lamelni parket – hrast (mogućnost drugog izbora prema želji kupca);

–   retificirana keramika “A” klase;

–   sanitarije vrhunskog svjetskog proizvođača;

–   električno grijanje prema sistemu smart konvektora – Smart Home System, kontrola temperature preko smartphone uređaja i podnim grijanjem u kupatilu;

–   blindirana vrata sa metalnim okvirom i oblogom od kompozitnog materijala;

–   video interfon;

–   zasebno brojilo za vodu;

–   opremljen telefonskim, kablovskim i interfonskim instalacijama;

–   lift nosivosti 8 osoba. Liftovi imaju pristup iz garaža;

–   led i evakuacijska panic rasvjeta u stubištu;

–   video nadzor.

 

Svaki apartman ima vlastiti sat za električnu energiju i vodomjer.

Dodatna pogodnost za kupce je mogućnost kupovine garaže u suterenu objekta (14 mjesta), vanjski parking (11 mjesta), i skijašnice.

Oglašena cijena je sa PDV-om (17%).
Useljenje je predviđeno najkasnije do juna 2023. godine.

CIJENA: 342.000 KM SA PDV-OM.

LOKACIJA:
Apartmani se nalaze u novom objektu, u sklopu poslovno sportskog kompleksa u “A” zoni olimpijske ljepotice Bjelašnice. Primarno je zapadno orijentisan, te će imati otvoren i direktan pogled na kompleks. Kompleks će se sastojati od sportsko rekreativnog centra i hotelskog sadržaja. Novi apart-hotel PHOENIX, na ulazu u Babin Do-Bjelašnica, ispod prilaznog puta Babinom Dolu, čini zajedno sa sportskom dvoranom, administrativnim objektom te SPA centrom srce novoplaniranog Sportskog centra Bjelašnica.

U radijusu od nekoliko stotina metara nalazi se Hotel “Bjelašnica”, Hotel “Han”, skijaška staza, šestosjed.

Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi visokim sniježnim pokrivačem.

  • ID: 13169
  • Objavljeno: 31/12/2021
  • Posljednje ažuriranje: 17/11/2022
  • Prikazi: 405

Ostavi odgovor

Morate biti prijavljeni na da biste komentarisali.