+387 (62) 215 807
Džemala Bijedića 279 H, Sarajevo, BiH
info@ontime.ba

Bjelašnica

Marigona – Sun&Snow apartmani – Novogradnja

Moderan kompleks i planinski ambijent kao savršen spoj

Smješteni  na udaljenosti od samo 36 kilometara od glavnog grada Bosne i Hercegovine, gdje sezona skijanja počinje sredinom decembra, a završava početkom aprila i traje po i stotinu dana, duboko u crnogoričnoj šumi smještene su apartmanske zgrade MARIGONA Sun & Snow.

To je samo jedan segment onoga što čini „Sportsko-poslovni centar Trnovo” površine 11,21 hektara koji je izgrađen na Bjelašnici, sa desne strane na ulazu u zonu Babinog dola − nukleusa sportsko-rekreativne zone ove planinske ljepotice. Centar je namijenjen za obavljanje trenažnog procesa profesionalnih sportista i uz administrativni centar Općine Trnovo i brojne otvorene sportske terene i objekte će biti dostupan svim građanima, kako ljeti tako i zimi.

Izgradnjom novih šetnica koje će voditi do Igmana, Velikog i Malog polja, te novog ski lifta i staza, sportsko-rekreativni centar će predstavljati potpuno zaokružen kompleks koji će ponuditi posjetiteljima Bjelašnice cjelogodišnji odmor i rekreaciju, a vlasnicima apartmana  biti na dohvat ruke. Smješteni nasuprot centra uz saobraćajnicu apartmani idealno su povezani sa ključnim lokacijama centra, ali i ostatkom planinskih sadržaja uz privatnost pozicije zgrada sa odličnim pogledom na centar. Ovakvo okruženje predstavlja idealan ambijent za sve ljubitelje prirode pružajući im ujedno miran i dinamičan boravak na planini.

    Kvalitet bez kompromisa

    Među pet trospratnih apartmanskih objekata sa istočne strane Centra su i dvije apartmanske zgrade MARIGONA Bjelašnica Sun&Snow sa ukupno 62 moderna apartmana, površine od 34m2 do 85m2 te 28 garažnih mjesta  kao i 22 vanjska parking mjesta na jedinstvenoj lokaciji platoa Bukova Ravan, koja je prepoznatljiva kao jedan od najljepših lokaliteta na Bjelašnici za uživanje u svim planinskim sadržajima. Apartmani na ovoj strani Centra imaju zasebne ulaze u garaže u suterenu koji su povezani sa planiranim servisnim saobraćajnicama.

    Skijaške staze uz pet liftova, terenski predjeli za vožnju quadova, snowmobile, te sankaške staze su samo neke od atrakcija koje se nude svim posjetiocima ove planine u blizini Sarajeva. Ono što je sigurno jeste da je Bjela tu, nadomak ruke i pogleda, njeno bogatstvo, mir i okruženje čine vašu dušu ispunjenom, a agenti Stanprometa su na raspolaganju da zajedno s vama vrate tradiciju boravka na planini Bjelašnici, kako ljeti tako i zimi! Vaše je da nas pozovete i saznate šta je trenutno u našoj ponudi i da se uvjerite da MARIGONA Bjelašnica Sun&Snow apartmani čekaju na Vas.

    Svi apartmani su SmartReady. Apartmani se prodaju po principu Ključ u ruke, partner projekta je PORCELANOSA. Sistem grijanja podno i radijatorsko grijanje na TermoBlok sa Wi-Fi kontrolom putem aplikacije.