Uz ON TIME uštedite Vaše vrijeme, te lako i pouzdano prodajte Vašu nekretninu. Naš tim će Vam pružiti svu potrebnu podršku koja podrazumijeva realnu procjenu vrijednosti nekretnitne, pravne savjete, fotografisanje nekretnine, najmoderniji video prikaz, uz snimanje dronom i marketinšku prezentaciju.

Kontaktirajte nas već danas za besplatnu procjenu i najsavremeniju prezentaciju Vaše nekretnine i zakoračite ka uspješnoj prodaji!

Popunite formular ispod za više informacije i prepustite stresan posao, poput prodaje kuće, profesionalcima.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Donijeli ste odluku da prodate Vašu nekretninu, ali već u prvom koraku nailazite na prepreku jer nema zainteresovanih kupaca po trenutnoj cijeni koju ste odredili. Prodaja nekretnine zahtijeva pažljivo planiranje i pripremu kako biste postigli uspjeh u ovom procesu. U nastavku ćete saznati korake koje je potrebno preduzeti kako biste se što bolje pripremili za prodaju Vaše nekretnine i realizovali je u kratkom roku. Iako cijena igra važnu ulogu, potrebno je imati na umu da postoje i drugi faktori koji mogu uticati na uspješnost prodaje.

CIJENU DIKTIRA TRŽIŠTE

Možda će zvučati nerealno, ali cijena Vaše nekretnine može da bude čak i manja u odnosu na onu koju ste platili pri kupovini iste nekretnine. Nerijetko, kada je riječ o kućama, ulaganja u nekretninu mogu da bude viša od njene tržišne cijene, zato je potrebno dobro razmotriti da li ima smisla da je renovirate prije prodaje ili prodate u postojećem stanju. Vlasnicima nekretnine se preporučuje da procjenjivanje vrijednosti nekretnine prepuste ekspertima obučenim za to. Eksperti su upoznati sa kretanjem cijena na tržištu i samim tim mogu da odrede najvišu realnu cijenu koja neće odbiti zainteresovane kupce. Naši agenti besplatno procjenjuju vrijednost Vaše nekretnine uzevši u obzir starost objekta, cijene sličnih objekata u okruženju i cijene na tržištu nekretnina. Na taj način Vas štede Vaše vrijeme čineći proces prodaje efikasnim.

KOMPLETNA DOKUMENTACIJA

Priprema potupne dokumentacije je ključna kada odlučite prodati nekretninu jer će to ubrzati prodajni proces i olakšati ga – kako Vama tako i potencijalnim kupcima. Veoma je važno da ste vlasnik nekretnine, da je nekretnina upisana u katastar, te da nema upisanog tereta, plodouživanja, zabrane raspolaganja ili eventualno zabilježenog spora. Katastarska čestica na kojoj se nalazi kuća kao i okućnica trebalo bi da bude u svojini vlasnika kuće kako biste mogli da prodate kuću kupcima koji se kreditno zadužuju. Potrebno je imati u vidu da banke ne odobravaju kredite za kuće čiji vlasnici nisu upisali svojinu na parceli. Naši agenti i pravni tim pružaju sve potrebne informacije o pripremi dokumentacije i čine prodajni proces što je moguće jednostavnijim.

UREDITE NEKRETNINU

Nekretnina koju prodajete bi trebalo da bude besprijekorno čista, lijepo održavana i provjetrena baš kao da ste nedavno uselili u nju. Pobrinite se da pažljivo pripremite Vašu nekretninu kako biste privukli pažnju kupca. Detaljno je očistite, uredite dvorište, sklonite višak stvari, oslobodite prostor, upozorite kupce na prisustvo kućnih ljubimaca kako ne bi izostao pozitivan prvi utisak. Vaša nekretnina će izgledati urednije i prostranije ukoliko izbacite sav bespotrebni namještaj. Od velike je važnosti da nekretnina bude očišćena i iznutra i spolja.  Primjenivši ove svjete omogućićete potencijalnim kupcima da lakše zamisle nekretninu kao svoj dom.

RENOVIRANJE NE POVEĆAVA ZNAČAJNO CIJENU

Renoviranje nekretnine ne obezbjeđuje povećanje cijene po automatizmu, a iziskuje dodatne troškove, dovodi do stresa i gubljenja vremena. Potraga za kvalifikovanim i dobrim majstorima, nedostatak radne snage, kao i porast cijena materijala su neki od faktora koji mogu učiniti da renoviranje nekretnine postane izuzetno neugodno iskustvo. Nerijetko se dešava da uloženi novac u renoviranje ne bude vraćen kroz prodaju nekretnine, a jasno Vam je da se izgubljeno vrijeme ni u kom slučaju ne može vratiti. Zbog svega toga, preporuka je da se konsultujete sa iskusnim agentima koji će procijeniti vrijednost nekretnine i pružiti Vam savjete za postizanje najboljeg dogovora na relaciji kupac – prodavac.

ANGAŽUJTE ESKPERTA

Kao što ne biste sami zidali kuću ili provodili elekroinstalacije već biste za to zvali majstore kojima je to posao, tako i prodaju prepustite profesionalcima koji se time bave. Iako Vam se možda učini kako su troškovi provizije za posredovanje bespotrebni, imajte u vidu da ono što zauzvrat dobijate nema cijenu. 

Takođe, negativna iskustva iz Vašeg okruženja sa posrednicima mogu da Vam stvore averziju i nepovjerenje što zna biti jedan od razloga izbjegavanja posrednika u prodaji. Naša agencija osigurava bezbjednu kupovinu i prodaju nekretnina. Vlasnici i kupci dobijaju potpunu pravnu zaštitu zbog čega je nemoguće da budu prevareni.

Uz ON TIME uštedite Vaše vrijeme, te lako i pouzdano prodajte Vašu nekretninu. Naš tim će Vam pružiti svu potrebnu podršku koja podrazumijeva realnu procjenu vrijednosti nekretnitne, pravne savjete, fotografisanje nekretnine, najmoderniji video prikaz, uz snimanje dronom i marketinšku prezentaciju.

Kontaktirajte nas već danas za besplatnu procjenu i najsavremeniju prezentaciju Vaše nekretnine i zakoračite ka uspješnoj prodaji bez stresa i brige!